Diensten

Gedragstherapie

Heb jij een hond met milde of ernstige gedragsproblemen? Het maakt niet uit wat voor hond je hebt, hoe oud jouw hond is of wat de achtergrond van jouw hond is. Er is altijd een oplossing, want wanneer je leert leiden en leert hoe honden werkelijk in elkaar steken, dan is geen uitdaging meer te groot voor jullie.

Roedelopname

Loopt jouw hond vast in de socialisatie met andere honden? Neemt onzeker en/of agressief gedrag de overhand in het leven van jouw hond? Of heb je het gevoel dat jouw hond het nodig heeft om even uit de vertrouwde omgeving te zijn en dagelijks aan de slag gaat met zijn/haar moeiten in het leven? Dan is een roedelopname een bijzondere en zeer effectieve therapie waarbij ik en de roedel jouw hond gaan helpen te herstellen.

Workshops & cursussen

De workshops en cursussen zijn voor alle honden van alle leeftijden en van ieder ras. Heb je een pup en wil je een goede start maken? Wil je doorleren na de puppycursus of gewoon een gave cursus volgen met je hond? Of wil je de basisbegrippen van leiderschap in een leerzame workshop snel eigen maken?