Klantervaringen

Klantervaringen

Jan van Altena

Onze jonge herder raakte continue in een hyperfocus, iets geheel nieuw voor ons. Het gedrag ging bergafwaarts met uitval naar alles wat vleugels, benen, wielen en poten had, vooral honden, maakte ons onzeker. En onze hond nog onzekerder. Na een gedegen intake en de ervaring die Joanna heeft met herders besloten wij onze hond deze zomer voor een week in haar roedel te laten opnemen. Dagelijks ontvingen we video’s en spraakberichten over de aanpak, training en voortgang. Zienderogen zag je onze hond veranderen en, jawel, al na een paar dagen los, happy en in rust met de roedel mee het bos in. Daarnaast viel het ons op hoe liefdevol er met onze hond werd omgegaan. Duidelijke grenzen stellen, consequent zijn en alle ruimte bieden om weer in balans te komen vanuit rust. We hebben bij thuiskomst er een privé sessie aan gekoppeld, zodat we met de juiste handvatten in onze eigen omgeving verder konden gaan. Daarnaast staat Joanna altijd klaar om mee te denken, te adviseren en ons te helpen. Super. Wij ervaren haar als iemand die oprecht ernaar streeft om jou en je hond als team te laten floreren.

Woutina

Ik denk dat er in de beginmaanden van mijn teckel iets mis is gegaan. Na ongeveer een jaar begon hij vrij dominant te worden. Hij bleef blaffen als er visite kwam en als ze opstonden kwam hij heel dominant naar ze toe. Van kinderen hield hij niet. Ook met uitlaten altijd trekken en tekeer gaan naar andere honden. Als hij los in het bos liep kon hij als een speer op andere honden of mensen afgaan en dan een hele grote mond opzetten. Het werd er niet leuker op en we moesten er iets mee doen.
Joanne heeft hem geleerd dat hij uit z’n comfortzone mocht komen en niet altijd in standje stress hoefde te staan. In korte tijd is hij zo enorm veranderd. Hij loop nu keurig (los) op de stoep naast ons en in het bos reageert hij bijna niet meer op andere honden. En anders is hij heel goed te corrigeren. Hij is zelf ook meer toegankelijker en liever geworden naar andere mensen toe. Hij durft zich nu (heel voorzichtig) te laten aaien door vreemde mensen.
Zijn meer dan te tevreden in hoe hij zich nu gedraagt. Dankzij Joanne.

Edwin

Onze Ted begon steeds meer dominant gedrag te vertonen in huis tegen ons. Meerdere dingen geprobeerd maar het lukte ons niet het gedrag te verminderen, het werd alleen maar erger. Wij hebben toen Joanne gevraagd om langs te komen voor een consult. Met haar tips en tricks zijn we nu eindelijk op de goede weg! De hond is veel relaxter en doet echt zijn best om weer een gezellige gezinshond te worden en leert zijn plek te accepteren. Super blij met dit resultaat.

Renee

Ons hondje Tuna, uit Mexico, is enorm lief en sensitief maar ook een echte overlever ze kwam met 9 maanden naar NL en ging een dag in de week naar Joanne toe. Al gauw liet Tuna toenemend dominant gedrag zien. Dit had Joanne in de gaten en toen ze op ons terrein begon te waken en onvoldoende corrigewrbaar was hebben we een training gevolgd en daarmee is haar gedrag enorm verbeterd. Wij zijn haar leiders en dat geeft haar veel meer rust. We nemen haar overal mee naar toe en ze is super volgzaam en heel sociaal. Af en toe heeft ze nog wat begeleiding nodig maar dat past bij haar stevige karakter! 🙂 Tuna is onze eerste hond en we hebben het geluk gehad om het eerste jaar in nauwe samenwerking met Joanne te doorlopen. Daarbij hebben we het als heel erg fijn en waardevol ervaren dat de honden zulke goede zorg en begeleiding krijgen.

Johra Kornegoor

Wij hebben hele goede ervaringen met Joanne!! En zijn zo blij dat we met haar in contact zijn gekomen. Onze hond van 1,5 jaar kreeg gedragsproblemen. En het liep echt uit de hand. Na een fijn gesprek en een intake zijn we samen met Joanne een consult van 2,5 uur thuis gaan doen om alles waar wij tegenaan liepen met haar te behandelen. We hadden al snel resultaat. Echt zo fijn! Daarna is Pip een week in rehab gegaan om ook beter te socialiseren met de honden en onder de vleugels van Joanne zich weer te leren gedragen. Dit heeft haar heel goed gedaan en we hebben haar nu meer onder controle, ze is rustiger en minder overprikkeld waardoor ze veel liever is. De rust is weder gekeerd.
Ik vind het heel fijn dat we een goed, vertrouwd en serieus adres hebben gevonden en dat zij ons zo onwijs goed op weg heeft geholpen dat we dit nu voort kunnen zetten. Heb super goed geleerd waar ik op moet letten bij onze hond (en dus ook andere) heb nu echt het idee dat ik de hondentaal begrijp. Dus wij raden haar meer dan aan!

Jule en Pleun

Samen met joanne gekeken wat het beste was voor james. Met krachtige visie van joanne en een middag samen trainen kloppen de verhoudingen beter. Een vernieuwende en verbeterde versie van onze hond. James is rustiger, we hebben meer contact met hem en hij heeft meer zelfvertrouwen. Zijn heel blij!

Iris en Judith

We zijn erg enthousiast over de kennis en service van Joanne. We hebben een training met haar en onze twee honden gehad waar we erg veel aan hebben gehad. Onze hond Timo is een echte jachthond en rent graag ver van ons vandaan. Daarnaast trekt hij en onze andere hond Tara erg graag en vaak aan de riem. We hebben verschillende trainers gehad, maar niemand wist de juiste oplossing aan te bieden. Joanne heeft ons
in een avond intensieve training goed geholpen om dit aan te pakken, waarin zowel wij als de honden een hoop hebben geleerd. sindsdien hebben we de meest relaxte wandelingen gehad met Timo en Tara. Verder gaan ze met plezier naar haar toe. Joanne is een duidelijke, vriendelijke trainster die echt veel verstand heeft van wat ze doet. We zouden haar absoluut aanraden aan iedereen die een uitlaat service of hondentraining nodig heeft.

Caroline

Hoe 2 uurtjes wandelen met Joanne je (kijk op je) hond kunnen veranderen. Dat heb ik van de week mogen ervaren.
Van een hond die totaal geen andere honden in zijn buurt duldt, tot een hond die rustig meeloopt in een roedel en vreemde honden tolereert!
Deskundig, liefdevol en gepassioneerd beoefent zij haar beroep!
Aan Joanne kun je met een gerust hart de lijn uit handen geven, zowel hond als baas varen er wel bij!!!

Iris

Joanne heeft ons geholpen toen onze hond na een verhuizing van slag was. Hij kon altijd al heftig reageren op sommige honden en mensen, maar de verandering triggerde hem waardoor hij bijvoorbeeld het huis heel heftig ging bewaken en slecht reageerde op vreemden. Met hulp van Joanne hebben we geleerd hem duidelijk te maken wat we van hem verwachten en vooral ook wat niet. Hij zal nooit een mak lammetje worden – dat hoeft ook niet. Maar wij bepalen weer hoe bezoek binnen komt in plaats van hij. Dat heeft ons, maar zeker ook hem veel rust gegeven. Dank Joanne!

Anneke

Onze 2 labradors gingen begin deze zomer ineens enorm veel poep eten. Zodanig dat ze geen oog meer hadden voor spelen, alleen maar op zoek waren, er in huis onsmakelijke gevolgen waren.
Met hulp en duidelijke instructies van Joanne hebben we dit onsmakelijke probleem gelukkig snel onder controle gekregen! Dank je wel, Joanne!

Sophia

Wat als!!!!
Je elke dag geen plezier meer beleeft met honden uitlaten.
Geen vertrouwen meer hebt in hun gedrag.
Met als dieptepunt!!
Bijt incident op eigen terrein, dan zakt de moed je in de schoenen en moet er iets gebeuren.
Eerlijkheid te zeggen dat het niet mee viel om 2 honden met rugzakje op te voeden, zijn Labradors gewend,
Altijd gezegd!! als hond bijt gaat ze hemelen, nu was het punt daar en kan je 3 dingen doen,
1) Overplaatsen!! Waar komt ze terecht, kan niet ik niet mee leven, dol op onze Lana,
2) Euthanasie, nu ECHT niet,
3) Honden gedrag coach,
Wat zijn we blij dat we bij Joanna terecht zijn gekomen, na een sessie van ongeveer 3 uur zagen we dat het goed zou komen, mits we goed zouden trainen, nu wandelen we 5 kilometer door het bos met 3 honden zonder lijn,
Lana is een blije snuffelhond geworden zoals een hond hoort te zijn, al hoe wel Babs een uitdaging blijft zijn we al zover gekomen dat het zeker goed gaat komen, voor ons nu al heel relax en blij,
Joanne is zeker een aanrader, haar kennis en liefde voor honden waren zo fijn voor ons,
Bedankt Joanna

Tanja Geurts

Ik heb de hulp van Joanne ingeroepen voor Zoey onze 1 jaar oude labrador. Grootste probleem was het springen tegen mensen op en het trekken aan de riem. Deze problemen stonden ons echt in de weg om relaxt met haar te wandelen in het los loop gebied. 2,5 uur trainen en een aantal tips en adviezen heeft het probleem op korte termijn verholpen. De gedrag verandering is ook gebleven, ik heb weer vertrouwen in mijn hond. Nu een jaar later zie ik dat zij nu gedrag laat zien dat ik een jaar geleden niet had kunnen dromen. Ik ben Joanne daarvoor dankbaar en ook dat zij Zoey met zoveel liefde opvangt tijdens onze vakantie. Bij haar kun je met een gerust hart jou hond achterlaten

Els

Het lopen met Max, hij is een reu van twee en een halfjaar, is weer een feestje geworden. Ik zag er de laatste tijd tegenop om hem uit te laten omdat hij dominant gedrag vertoonde, uithaalde, trok aan de riem en hij snuffelde erop los. Ik corrigeerde hem wel, maar dat hielp maar even. Sinds de therapie bij Joanne zijn mijn partner en ik weer de leiders geworden en is het uitlaten echt weer aangenaam. Max heeft de therapie heel snel opgepakt en ik heb veel geleerd van Joanne. Max loopt rustig mee en haalt niet meer uit naar andere honden. Ik raad het iedereen aan die een hond heeft met gedragsproblemen. Joanne haar aanpak is straight, rustig en liefdevol en zeer werkzaam.
Dank je wel Joanne

Nils

Sinds Jax, onze Amerikaanse stafford, een pup is hebben we heel veel tijd gestoken in het socialiseren omdat wij ervan bewust zijn dat dit soort honden vaak negatief in het nieuws komen. (Vaak onterecht)
Ondanks dat Jax erg gehoorzaam was kreeg hij na verloop van tijd een probleem met andere reutjes.
Grommen en duidelijk gespannen was meestal zijn reactie. Gefocust luisterde Jax dan ook helemaal niet meer en helaas resulteerde dit ook een keer in een gevecht met een andere hond.
Naast dit gedrag ging Jax ook grommen naar onze baby als deze in de buurt kwam bij hem . Absoluut niet OK en voor ons ook de noodzaak om hulp te zoeken.
Wji zijn uiteindelijk bij Joanna terecht gekomen en zij heeft ons direct hulp aangeboden. Na een uitgebreide kennismaking met ons en Jax heeft zij een training geadviseerd om de balans weer terug te brengen tussen ons en Jax. Het resultaat is fantastisch . Na een intensieve training is Jax een hond die voornamelijk rust uitstraalt . Wij kunnen hem overal mee naar toe nemen zonder ons zorgen hoeven te maken.
Wij zijn ontzettend blij met het resultaat en raden deze training ook aan iedereen aan !

Grietina

Liefde en passie voor de honden gaat bij Joanne samen met duidelijkheid en training. Betrouwbare service en ze spreekt met kennis van zaken over haar vak. Ben blij met haar!

Nancy

Nooit te oud om te leren!! Nagiro bijna 10 en Dana bijna 9, door fysieke klachten en een operatie (hernia )kon ik niet meer met mijn twee schatten buiten lopen volledig het vertrouwen in mezelf kwijt geraakt en in huis was het mannetje nogal aanwezig heel veel aandacht vragen geen rust in huis te krijgen maar door joanne deze geweldige jonge lieve vrouw met verstand aandacht maar vooral liefde voor alle mooie hondjes is dit gelukt ❣️Joanne bedankt voor jouw vertrouwen en het geven van mij vertrouwen in mezelf om weer met zoveel liefde en plezier weer lekker aan het wandelen ben maar vooral ook de rust in huis ! Joanne puur natuur zegt al genoeg de naam is degene die ik zeker kan aanraden !!🐾